Spørgsmålet “ny dyne hvor ofte?” har sikkert tit ramt dig. Kan du ikke helt huske, hvornår du sidst har udskiftet din dyne? Så er det måske ved at være tid til at anskaffe dig en ny. Men det kommer an på, hvor meget slitage din dyne har været udsat for.

Svaret på spørgsmålet “ny dyne hvor ofte” kan variere meget. Vi anbefaler, at du skifter din dyne ud hvert femte til 10.  år. Hvis du sveder meget, kan det anbefales at udskifte din dyne oftere.

 

Din pude skal udskiftes oftere end din dyne skal. Det er en god idé at udskifte pude efter to år. Grunden til, at du bør købe ny pude efter 2 år, er, at du slider mere på din hovedpude. Du ligger på den hver nat, og det er lettere for sved at trænge igennem.

 

Det er let at se på din dyne og pude, hvis de trænger til udskiftning. Er de for eksempel blevet helt misfarvede og gullige, er det en god idé at skifte dem ud. Har du en dyne med dunfyld, og bliver den ved med at være helt slatten efter vask, så er det også et tegn på, at du bør købe en ny dyne.

Find den dyne, der passer dine behov

 

Comments are closed.