Som dit lille barn vokser, bliver det også på et tidspunkt for lang til en tremmeseng. Derfor er det meget naturligt, at spørgsmålet “juniorseng hvornår?” rejser sig.

De fleste børn skifter til en juniorseng omkring treårs-alderen, men der er ingen endegyldige svar på spørgsmålet “juniorseng hvornår?”. Det bedste, man kan gøre, er at kigge på sit barn og notere adfærden omkring tremmesengen.

 

Er barnet for eksempel generet af tremmerne, når det sover? Begynder barnet selv at kravle op af sengen, uden du lægger mærke til det? Så er det måske på tide at skifte til en juniorseng.

 

Den største udfordring, når man skifter til juniorseng, er de forandringer, der medfølger. Barnet skal pludselig sove i en ny seng, måske også med en ny og større dyne. Derfor er det vigtigt at tage de faste putteritualer med i den nye seng. Have de samme bamser med og så videre.

 

Tal med dit barn om, at I skifter til en ny seng, som passer bedre i størrelsen, og at der ikke er tremmer, så man skal passe lidt bedre på for ikke at falde ud af sengen.

Her finder du vores store udvalg af enkeltsenge – perfekt til børneværelset

Comments are closed.