Hvilken seng, der passer bedst til dig, hænger uløseligt sammen med de behov, du har. Størrelsen på den seng, du skal have, er selvfølgelig afhængig af, hvor meget plads du har, og om du er den eneste, der skal sove i den; Hvis sengen kun er til dig og skal klemmes ind i en i forvejen tætpakket etværelses lejlighed, er det smarteste valg nok en enkeltmandsseng i målene 90 x 200 cm.

 

Ved du, at du sover meget uroligt og bevæger dig meget, når du sover, er det værd at overveje en trekvartseng, der har en størrelse på 140 x 200 cm. Skal sengen derimod udgøre kronen på værket i en balsal af et soveværelse i patriciervillaen, er en dobbeltseng nok mere på sin plads. Her er der rigeligt med albuerum til to, og det er vigtigt, så man undgår at vække sin partner, hvis man skal bruge store armbevægelser i drømmeland.

Du finder vores store udvalg af madrasser i forskellige mål her

Dobbeltsenge fås typisk i målene 160 x 200 cm. eller 180 x 200 cm. I en større seng kan hver halvdel ligeledes tilpasses den enkeltes behov, og eksempel kan fastheden af underlaget justeres ved at bruge en topmadras eller en rullemadras på sengens ene side.

Comments are closed.