Den bedste seng er den, der sikrer en god nats søvn. Den skal være tilpas blød, så du ikke får ondt i ryggen, men samtidigt må den heller ikke være så blød, at der nærmest dannes en revne i madrassen, når du ligger dig på den, så du ikke kan bevæge dig naturligt.

Sengen skal være tilstrækkelig bred til, at du kan ligge på den uden at krumme dig sammen, og du skal helst heller ikke ligge med fødderne oppe på sengegærdet.

Find den seng, der matcher dine behov her

Den ideelle seng må ikke knirke eller knage, så den forhindrer dig i at falde i søvn, og den skal være solidt bygget, så du ikke er bange for, om den braser sammen i nattens løb. Sengen skal være ren og uden kiksekrummer, strandsand eller andet kløpulver. Derudover skal den passe til dine helt personlige præferencer:

Måske skal den være god at hoppe i, eller kunne trækkes ud, så der er plads til overnattende gæster. Måske skal sengegærdet have hemmelige skuffer, eller benene skal være af samme materiale som sengebordet. Måske skal den bestå af klimavenlige materialer eller have venlige monstre under sengen – det kommer alt sammen an på, hvad der udgør den bedste seng for lige netop dig.

Comments are closed.