Du skal vælge en madras, som passer til dine behov i forbindelse med søvn. Der skal være plads til, at du kan ligge på madrassen, måske med en kæreste ved siden af, og den skal være lige så fast eller blød, som du foretrækker. Hvis du står overfor at skulle købe en ny madras, kan en boxmadras være et oplagt valg.

 

En boxmadras er opbygget af fjedre ovenpå en træramme, som er tilpasset madrassen. Hvis du finder nogle sengeben af træ eller metal og sætter på boxmadrassen, har du en hel seng og sparer dermed udgifter til sengerammen, der i nogle tilfælde kan være langt dyrere end selve madrassen. Trærammen, som er bunden på sengen, gør, at en boxmadras er et stabilt og langtidsholdbart valg som din indgangsportal til søde drømme og veludhvilede morgenstunder. Samtidig bevirker fjedrene i madrassen, at den tilpasser sig bedre til din krop, hvilket får dig til at sove bedre.

Du finder vores store udvalg af boxmadrasser i forskellige mål her

I mange tilfælde følger der en topmadras med, når du køber en boxmadras. På den måde kan du bruge selve boxmadrassen længe, fordi den ikke slides, som hvis du udelukkende lå på den, og du ligger blødere, mens du får din uundværlige skønhedssøvn.

Comments are closed.