En tredjedel af alle voksne danskere har ondt ryggen, når de vågner, men disse problemer kan for en stor dels vedkommende mindskes, hvis du sørger for at have en madras, der passer godt til dig.

 

Det er helt i orden at være kritisk, når du køber en ny madras, og særligt, hvis du har rygproblemer. Sørg for at tage dig god tid, når du prøver madrassen i forretningen, selvom det måske kan være grænseoverskridende at ligge der, mens en masse fremmede går forbi. Afprøv dine forskellige sovestillinger, og prøv flere forskellige madrastyper, selvom den første, du ligger på, måske føles behagelig, for tænk nu, hvis den næste er endnu bedre.

Du finder vores udvalg af skummadrasser med komfortzoner her

Deler du sengen med en partner, skal I tage stilling til, om I skal have den samme madras eller hver jeres, så de kan tilpasses jeres personlige behov. For at undgå problemer med ryggen er det altafgørende, at rygsøjlen er i en lige linje, hvis du ligger dig på siden i sengen. Spørg en medarbejder i butikken eller din partner om hjælp til at tjekke, at din rygsøjle ikke bliver belastet unødigt, hvis den f.eks. buer, når du ligger på madrassen.

Comments are closed.