Når du skal vælge madras til dit barn, er der mange ting at tænke på. For det første er det vigtigt for dit barns sundhed, at madrassen er nem at holde ren. Vi bruger rigtig mange timer i vores seng, og derfor skal den være sund at sove i.

Hvis dit barn har det varmt og sveder om natten, eller måske endda kommer til at tisse i sengen ind i mellem, er det en stor fordel med et aftageligt betræk, der kan vaskes. Det er også gavnligt at vaske betrækket for at undgå, at dit barn udvikler støvallergi. Dette kan du også forhindre ved at vælge en allergivenlig madras i et materiale, der er åndbart og dermed ikke giver gode levebetingelser for husstøvmider.

Se vores udvalg af juniorsenge her

Dit barns madras skal helst sove på en fast madras, da barnets muskler udvikles bedre, når det ikke sover for blødt. Boxmadrasser er ikke egnede til mindre børn, da de simpelthen ikke vejer nok til at trykke fjedrene i madrassen ned. Barnet skal veje over 50 kg., før det er optimalt at sove på en box- eller springmadras, ellers kan det give rygproblemer senere. Til små børn er en madras i latex eller skum et godt valg, og sådanne madrasser fås også i naturmaterialer.

Comments are closed.