Da en god nats søvn er altafgørende for dit velbefindende dagen efter og din sundhed helt generelt, er det værd at tænke sig om en ekstra gang, inden du investerer i en ny seng og madras. Hvis du tidligere har haft problemer med støvallergi, kan en skummadras være et godt valg til dig. Skummadrassen samler nemlig ikke støv, og betrækket kan tages af og vaskes i vaskemaskinen, så eventuelle husstøvmider dør.

 

Som madrastype kan skummadrassen fås i mange forskellige kvaliteter, så du kan få den, der passer bedst til dine behov, alt efter om du skal bruge den til en gæsteseng eller ønsker at sove på den hver nat. Det er sågar muligt at købe elevationssenge med skummadrasser i. Rent praktisk lægges skummadrassen på en lamelbund, som passer til en sengeramme, og madrassen består typisk af flere lag skum, som er et materiale, der findes i flere forskellige typer og materialer.

Du finder vores udvalg af skummadrasser lige her

Endelig er flere skummadrasser vendbare, hvilket forlænger holdbarheden på produktet og giver dig mulighed for at afprøve forskellige fastheder. Skummet i madrassen støtter din krop på en god måde, når du sover, og du ligger blødt som i en drøm, allerede før du er faldet i søvn.

Comments are closed.