Til en elevationsseng er det oftest ikke nødvendigt at udvælge en madras, da elevationssenge som oftest købes som et sæt med en ramme, en madras og en topmadras, samt i nogle tilfælde en sengegavl, hvis sengen skal have et bestemt udseende.

Madrassen i en elevationsseng er ikke en almindelig madras, idet den, som navnet antyder, kan hæves og sænkes efter behov. Typisk er det en springmadras med ekstra mange støttepunkter, der kan tilpasse sig kroppen ganske præcist. Det kan være mere komfortabelt, særligt hvis man døjer med ondt i ryggen eller problemer med kredsløbet.

Du kan se vores udvalg af springmadrasser lige her

Når man køber en elevationsseng, skal man, ligesom ved køb af en almindelig madras, tage stilling til, hvor blød madrassen skal være. Dette er i høj grad et vurderingsspørgsmål og kan ligeledes komme an på, om du mest sover på siden, på maven eller på ryggen samt hvor meget du vejer.

Køber du en elevationsseng, er det ligeledes en fordel, at din del af sengen kan tilpasses dine behov, samtidig med at din partner også får sine ønsker opfyldt. Dermed er der ingen grund til højlydte diskussioner og timevis af taktiske forhandlinger, da I uanset hvad skal vælge hver jeres favorit.

Comments are closed.