Vi vil gøre alt for, at vores kære små har det godt – også når de skal sove. Små børn sover mange timer i døgnet, og imens de sover, udvikler deres hjerner sig. Derfor betyder søvn rigtig meget for dit barns sundhed.

Du ønsker garanteret det allerbedste for dit barn. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en god dyne til dit barn, så det kan sove godt.

 

Små babyer kan ikke vende sig eller tage dynen lidt af, hvis de får det for varmt. Derfor er det vigtigt at vælge en dyne, som kan regulere varmen og optage fugten, som barnet afgiver. Det kan anbefales at vælge en dyne med naturfyld, da det har en høj isoleringsevne og kan regulere varmen. Kig efter en høj bæreevne, hvis du gerne vil have en dundyne til dit barn.

 

Gå efter en dyne, der kan holde på varmen. Når barnet skal sove udenfor i barnevogn, er det en rigtig god idé at anskaffe sig en dyne, som har en god isoleringsevne. Dundyner med høj bæreevne er gode til at isolere og holde på varmen.

 

Når dit barn bliver lidt ældre, bør du købe en juniordyne. En juniordyne følger barnets udvikling, da den er lidt længere og bredere end en babydyne.

Comments are closed.