Dyner, dyner, dyner – hvad skal man vælge? Det kan være svært at finde rundt i det store udvalg af dyner. Udover at tage stilling til hvilket fyld du gerne have i din dyne, så skal du også overveje, om det skal være en standard dyne, en med ekstra længde eller måske en dobbeltdyne?

 

Her hjælper vi dig med at blive lidt klogere på spørgsmålet “dyner, hvad skal man vælge?”.

 

Det, du blandt andet skal overveje, er, om du skal have en sommerdyne, en vinterdyne eller en helårsdyne. Det er en god idé både at have en sommerdyne og en vinterdyne. En vinterdyne har noget mere fyld end en sommerdyne, så du kan holde varmen i de kolde måneder.

 

Når det kommer til fyld, skal du overveje, om du gerne vil have fiberfyld eller naturfyld. Naturfyld er dun, fjer, silke, bomuld og uld. Fordelen ved naturfyld er, at det isolerer godt, er åndbart og falder let omkring kroppen. Bæreevnen siger noget om kvaliteten af dundyner. En høj bæreenve betyder, at der er meget luft i fyldet, hvilket giver en god isoleringsevne.

 

I dag kan du også få rigtig gode kvalitets dyner med fiberfyld. Det kan i det hele taget anbefales at investere i en ordentlig dyne, da det har en ret stor betydning for din nattesøvn og generelle sundhed.

 

Find den dyne, der passer dine behov

Comments are closed.