Hvis du mærker uro i kroppen og har svært ved at slippe dine bekymringer, inden du skal sove, burde du begynde at drikke en kop te inden sengetid. Alt efter, hvilken te du vælger, indeholder den forskellige vitaminer, der er gavnlige for dit helbred.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle former for sort og rød te er koffeinholdige og derfor ikke er anbefalelsesværdige at drikke sent på dagen. Flere producenter af te er dog blevet opmærksomme på at skabe produkter med god smag, der ikke indeholder koffein, ligesom der efterhånden findes mange såkaldte Night Time tesorter, der er fremstillet specielt med henblik på at få dig til at slappe af, før du går i seng.

Almindelige tesorter med urter som kamille, humle, pebermynte og lavendel har også en afslappende virkning. Derudover kan det fremhæves, at alene den situation, man indtager teen i, som oftest har en positiv virkning, fordi man kommer til at slappe af, når man sidder med en varm kop i hænderne og nyder den gode smag.

 

Te indeholder som bekendt heller ingen kalorier, men undgå at drikke for mange kopper te inden sengetid, da du så måske bliver forstyrret i din søvn, hvis du vågner om natten og skal tisse.

Comments are closed.